Image11

Poolen

Poolen voor maar €0,20 per gespeelde minuut op Zondag, Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag. In het weekend kost het € 0,23 per gespeelde minuut.

Voor het poolen gelden speciale poolregels tgv Covid19:

Voor uw en onze veiligheid gelden de volgende (tijdelijke) poolspelregels:

* Spreek af welke speler de ballen en de driehoek mag aanraken.
* Tijdens het spelen houd je zoveel mogelijk afstand van de anderen. Ook van degenen die aan een andere pooltafel spelen.
* Blijf niet bij of naast de pooltafel staan als je beurt voorbij is, ga op een stoel zitten.
* Waarborg ook zittend de 1,5 meter afstand.
* Wij nemen uw bestelling op en serveren uit op 1,5 meter afstand.
* Gebruik niet hetzelfde krijtje als je tegenstander.
* Als je klaar bent met spelen, breng je de ballen, krijtjes, driehoek en de keu naar de bar. Wij zullen ze desinfecteren.
* Bovenal veel speelplezier gewenst!

4b14fecf-bcb7-4066-a0ae-763a0cb9ec36

Poolcompetitie

Bij Poolcentrum Fats betaal je altijd per gespeelde minuut. Het minuuttarief is €0,20. Zo kun je door middel van weinig geld uit te geven een hele leuke avond hebben. Voor onze gasten wie met drie personen komt poolen, hebben wij onze eigen fats battle bedacht. Dit is een spel vorm waarbij iedere persoon vijf ballen van een kleur heeft. De bedoeling is dat je eigen kleur ballen verdedigd en die van je tegenstanders weg speelt.

Wil je poolen in competitievorm? Lees hieronder wat wij jou kunnen bieden.

Dit seizoen hebben we een team bij ons spelen. The Fatsoos spelen eerste klasse!

Competitie

Een competitie bestaat uit een aantal teams die meerdere malen tegen de overige teams spelen in hun divisie of klasse. In de divisie speel je op zondag overdag en heb je 2 wedstrijden per maand. De klasse teams spelen op een door-de-week avond en spelen 2 à 3 wedstrijden per maand.

Wedstrijd

Een wedstrijd bestaat uit meerdere partijen. In de klasse zijn dit 6 partijen en in divisies 7 partijen. Alle partijen dienen die avond / dag gespeeld te worden. De partijen zullen een of meerdere 8-ball, 9-ball en 10-ball partijen zijn. In sommige klasse en in alle divisies komt ook de spelvariant (straightpool) voor.

Wedstrijd
Team1

Team

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 spelers. Per wedstrijd kunnen er bij de klassen teams max. 7 spelers meespelen en in divisies max. 8 spelers.

Interesse?

Interesse om te gaan poolen in competitieverband? Meld je dan snel aan!