Image11

Darten

Dart Competitie

Dart competitie in Almere

Een avondje gezellig darten kan je doen bij Poolcentrum Fats in Almere. Ook voor dartcompetities kun je bij ons terecht. Een dartcompetitie is erg leuk! Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in voor het nieuwe seizoen.

Bij Poolcentrum Fats kun je een competitie spelen met je dart team! Maar hoe gaat dit in zijn werk? In de periode van 1 september tot 1 juni van het daaropvolgende jaar wordt door Darts Bond Midden Nederland een competitie georganiseerd. Deelname aan de competitie is uitsluitend mogelijk voor teams van minimaal vijf geregistreerde spelers met een maximum per team van negen spelers.

Dit betekent ook dat je je pas kan inschrijven als het seizoen is afgelopen. Vanaf het nieuwe seizoen kun jij mee doen in de competitie. Poolcentrum Fats werkt samen met de Dartsbond Almere, hierdoor kunnen er mooie evenementen gerealiseerd worden. Op het moment hebben wij acht gekleurde dartbanen, zes permanent en twee indien nodig. Zodra jij je met jouw team hebt ingeschreven en het nieuwe seizoen van start is gegaan kan de dart competitie beginnen.

7e6861a6-8b1e-4dd8-aedc-4c4ed9ede49e
36b86958-41c4-443e-ba1e-e071ea98e54f

Competitie

Een competitie bestaat uit een aantal teams die meerdere malen tegen de overige teams spelen in hun divisie. Je speelt je thuiswedstrijden op een eigen gekozen avond (wedstrijd start om 20:00 uur) van maandag t/m vrijdag. De uitwedstrijden speel je op de door de tegenstander gekozen avond.

Wedstrijd

Een wedstrijd bestaat uit meerdere partijen. In de laagste divisie zijn dit 4 individuele partijen, 501 beste van 3 legs, 4 dubbel partijen 501, beste van 3 legs en 1 team wedstrijd (max. 4 spelers) 1001 beste van 1 leg.

ddce2b1d-4c85-4b9a-a1c7-3dd0cb53ed91
vdsvd

Team

Een team bestaat uit minimaal 5 spelers, er is geen maximum aantal spelers. Per wedstrijd moeten er minimaal 4 spelers aanwezig zijn.

Poolcentrum Fats

Naast darten bieden wij veel meer activiteiten zoals poolen en tafelvoetbal. Heb jij interesse in een gezellig avondje Almere maar weet je niet goed wat je wilt gaan doen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op via 06-18 89 24 90 of stuur een e-mail naar info@poolcentrumfats.nl

vfdvd

Interesse?

Mocht je interesse hebben om te gaan darten in teams? Meld je dan snel aan!